GY.I.K.

 

Milyen felületekre ragaszthatóak a pimpmywall matricák?

Bármilyen sima felületre ragaszható pl.: fal, hűtő, laptop, bútor, tükör, ablak, ajtó, mennyezet. Győződj meg róla felragasztás előtt, hogy a felület portól és zsírtól mentes legyen, a vakolat ne potyogjon!

Vigyázz, műanyagra és üvegre a felhelyezés nagyobb odafigyelést igényel, kérd nyugodtan a tanácsunkat.

 

Tapétára is fel lehet ragasztani a falmatricát?

Igen, de figyelembe kell venni, hogy eltávolításakor sérülhet a tapéta.

 

Hogy rakom fel a matricát?

A felrakási útmutató menüpont alatt találsz egy videót ami reméljük segít!

 

Vissza lehet-e küldeni a falmatricát, ha sérült?

Igen, ha a termék gyári hibás vagy a szállítás során sérült meg, visszafizetési vagy cseregaranciát vállalunk az átvételtől számított 72 órán belül. További információkat találsz az Általános szerződési feltételekben.

 

Visszaszedhető-e a falmatrica?

Szakszerűen alapozott és festett újszerű falról finoman leszedhető, de nem javasoljuk a matrica visszaszedését gyengébb minőségű, régebbi festésű falakról. Ha bizonytalan vagy a dolog kimenetelében kérdezz minket: kontakt@pimpmywall.hu A falmatricák anyagukból és a ragasztó jellegéből adódóan újra nem használhatóak.

 

Szükséges-e regisztrálni?

Igen, ahhoz hogy vásárolni tudj webshopunkban regisztrálnod kell, ami többek között olyan előnyökkel jár, mint: rendeléseid áttekintése, állapotuk nyomon követése.

 

Hogyan tudok fizetni?

Ennek több módja is van: utánvéttel, banki átutalással, PayPal, ahol bankártyával is lehet fizetni vagy személyesen a stúdiónkban (ez utóbbi egy kisebb kihívás, de az élmény mindenképp megéri…)

 

Mennyi a szállítási költség?

Ez változik a megrendelt termék méretétől és a szállítási címtől függően, úgyhogy ha a pontos összeget szeretnéd tudni tegyél egy matricát a kosárba és ott ki tudod számoltatni.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a matricámat?

Ez attól függ, hogy milyen szállítási formát választottál és, hogy hol laksz. Magyarországon 10 munkanapon belül biztosan megkapod a matricádat.


 

 

©2018 PimpMyWall | kontakt@pimpmywall.hu | 06 30 491 73 58 | Szerződési feltételek | web: krx.hu