Üdv a webshopunkban!

Ha a képeket végignézve még kíváncsi vagy és olvasnál egy kis szöveget, íme röviden a legfontosabbak:

Itt a webshopunkban csak a PimpMyWall, és az általa felkért vendégművészek által tervezett egyedi termékek, falmatricák és autó matricák találhatóak. Ha nálunk vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy nem tömegterméket vásárolsz, erről bővebben a Miért egyedi? menüpontban olvashatsz!

 

Mi is az a falmatrica?

A falmatrica egy szuper és egyszerű módja annak, hogy feldobd az otthonod/irodád/söröződ/csillagvizsgálód. Az általunk megtervezett grafikát egy plotter vágja ki vinyl anyagú öntapadó anyagból, amit Te könnyedén felragaszthatsz, ahova szeretnéd!

A legtöbb falmatricából alapvetően 3 méret közül választhatsz, de ha konkrét egyedi méretben szeretnéd, akkor azt könnyedén megadhatod numerikusan, és mi pont akkorát készítünk neked.

Ha az autódat szeretnéd feldobni, válassz az egyedi autó matricáink közül, legalább lesz mit néznie a pirosban a mögötted állónak!

Fontos számodra a környezettudatos életmód? Nekünk is.

Ezért terveztünk külön a fenntarthatóságra figyelmeztető jópofa falmatricákat a Planet Fanatics-szal közösen, amelyeket nálunk is megvásárolhatsz.

Minden termék 3%-a jótékonyság!

Nagyon fontos számunkra a társadalmi felelőségvállalás, ezért minden falmatrica árának 3%-át egy alapítványnak utalunk, amelyről te döntesz.

©2018 PimpMyWall | kontakt@pimpmywall.hu | 06 30 491 73 58 | Szerződési feltételek | web: krx.hu